Kersenweide Odijk

In deze nieuwe duurzame wijk komen levensloopbestendige woningen voor jong en oud in een gezonde leefomgeving. De oorspronkelijke landschapselementen verbinden de ruimte met het buitengebied. Voorzieningen in het dorp en werklocaties zijn goed bereikbaar met de fiets in de hoofdrol. Lees meer over Kersenweide.

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"221800"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}


Alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Inschrijving woningen nog niet mogelijk

We krijgen veel vragen of men zich al kan inschrijven voor de woningen. Op dit moment, januari 2024, is dit nog niet mogelijk. Wij houden u op de hoogte!
 

 

 

 

 

Planning

De plannen worden sinds 2020 steeds concreter. Het proces naar de uiteindelijke woningbouw kent verschillende fasen.

Bekijk planning

Veelgestelde vragen

Er zijn al veel vragen over de toekomstige woonwijk. Deze hebben we op onderwerp in een overzicht gezet.
 

Veelgestelde vragen

Contact

Voor een persoonlijke vraag of direct contact kunt u ons mailen of bellen. 

 

Contact

 

 

Cookie-instellingen